Nieuws

Orange Catering breidt uit en creëert bijkomende jobs

 

Diest (8/10/2013) – Orange Catering blijft groeien. De dagschotels vallen steeds meer in de smaak bij bedrijven en andere klanten. Dankzij onze betrouwbaarheid en de kwaliteit die Orange Catering biedt, blijft de vraag naar onze producten maar stijgen. Hierdoor heeft Orange Catering moeten uitbreiden.

Lees meer0. Orange Catering breidt uit en creëert bijkomende jobs

Orange Catering pakt weer uit op de Belfair-beurs!

Diest (21/02/2013) - Al jarenlang is Orange Catering een vaste klant op de Belfair-beurs. Ook dit jaar tekenen we opnieuw present en dit zelfs in een vernieuwde formule. De cursisten Logistiek Administratief Bediende van CC Diest en de scholieren van het 7e jaar Logistiek van het KTA 2 Diest zullen samen Orange Catering vertegenwoordigen. Samen zullen ze klanten ontvangen en samen zullen ze aankopen doen bij andere oefenfirma's.

Lees meer1. Orange Catering pakt weer uit op de Belfair-beurs!

Nu ook bij Orange Catering: een assortiment hapjes

Diest (19/03/2012) – De zon is er! Tuinmeubelen verhuizen van garage naar terras en de Cava staat koud! Voor het team van Orange Catering ontbreekt er nog één element…een hapje. Daarom biedt Orange Catering nu een nieuwe losse portie aan, namelijk een assortiment hapjes. Voor maar 7,5 euro ontvangt u in geen tijd 12 verse en lekkere hapjes.

Lees meer2. Nu ook bij Orange Catering: een assortiment hapjes

Orange Catering met 2 nieuwe dagschotels op de beurs in Gent

Gent (09/03/2012) - Vrijdag, 9 maart was het weer zo ver. Tijd voor de Belfair, dé internationale beurs voor oefenfirma’s! Het team van Orange Catering tekende weer present. De Belfair vond plaats in het ICC van Gent. Met catalogi, laptops, banners en het virtuele winkelwagentje trok het team naar Oost-Vlaanderen.

Zoals iedereen weet probeert Orange Catering altijd weer verrassend en origineel uit de hoek te komen. De beurs was meteen een aanleiding om over een nieuwe dagschotel te gaan nadenken. Uit die brainstorm vloeide niet één, maar zelfs twee nieuwe dagschotels. Dagschotels gebaseerd op dé groente van het moment: De asperge! Dagschotel 48 en 49 waren geboren. In onze catalogus vindt u alvast de schotel asperges met zalm en mousselinesaus en de vegetarische schotel asperges met ui, amandelen en tagliatelle terug. Bestellen maar!

 

Het team van Orange Catering vond dit nog niet voldoende voor de beurs. De asperge wekte hun interesse. Een e-zine rond de asperge volgde. Met veel enthousiasme presenteerde het team het e-zine aan bezoekers en maakte hen warm voor onze nieuwe schotels. De nieuwe dagschotels vlogen de deur uit!

Twee nieuwe dagschotels!

Diest (02/01/2012) - Orange Catering zit niet stil! Ons keukenteam heeft voor u twee nieuwe dagschotels ontwikkeld. De visgratin met prei en de vegetarische schotel met tofu. Orange Catering telt dus ondertussen al 47 dagschotels.

Lees meer: 4. Twee nieuwe dagschotels!

Orange Catering en haar nieuwe website

Diest (11/05/2011) - Het is zover! Vanaf maandag 16 mei is de nieuwe website van het oefenbedrijf Orange Catering klaar voor gebruik. Klanten vinden niet alleen de verkoopsvoorwaarden van ons cateringbedrijf terug op de website, maar ook het ontstaan, de samenstelling van ons team en contactgegevens maken deel uit van de splinternieuwe site.

Lees meer: 5. Orange Catering en haar nieuwe website